Vox Musica

Vox Musica

Vox Musica is een vierstemmig jeugdkoor van ongeveer 70 leden, onder leiding van dirigente Liesbeth en pianist Hendrik. Het koor bestaat sinds 1 maart 1997. Kinderen vanaf 10 jaar (4de leerjaar) kunnen lid worden van jeugdkoor Vox Musica. Je kan lid blijven tot 25 jaar. De jongste kinderen krijgen bij ons speciale aandacht. We helpen hen om de liedjes makkelijker aan te leren.

We repeteren elke week op zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur in de Heilig Hartkerk. We houden natuurlijk ook een ruime pauze.

We geven geregeld optredens. Die optredens zijn vaak in de Heilig Hartkerk, waar onze thuisbasis is. Vox Musica treedt ook op op verzoek. Huwelijken, jubilea, recepties, feesten, misvieringen, samenwerkingen met harmonieën … Mits de nodige afspraken zorgt het koor voor de nodige muzikale omkadering.

We brengen muziek uit alle genres: pop, gospel, film, klassiek en musical. Enkele voorbeelden zijn: Viva la vida van Coldplay, Avond van Boudewijn de Groot, De Roos van Ann Christy, Resistance van Muse, Somebody to Love van Queen, Heroes van David Bowie, Africa van Toto …

De vereniging organiseert naast repetities en optredens ook activiteiten per leeftijdscategorie. Deelname aan deze activiteiten is vrijblijvend. In de zomer kunnen de leden van Vox Musica ook deelnemen aan een zomerkamp.

Heb je zin om lid te worden van dit koor? Neem dan contact op via info@voxmusica.be om een stemtest aan te vragen.

Thema door Anders Norén